Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ScottB
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Sob 13:31, 14 Sty 2006 Temat postu: Koniec z pewnymi zagrywkami !! |
|
|
W związku z tym iż niektórzy z naszych Akademików traktują nasz Zakon jako swojego rodzaju "tarczę" postanowiłem podjąć pewne kroki mające na celu nauczeniu Was gry.
Od dnia dzisiejszego jeżeli ktoś zostanie zaatakowany i straci duże ilości surowców z planety która nie była właściwie chroniona (tzn. adekwatnie do zgromadzonych tam surowców) nie będą podejmowane ŻADNE działania dyplomatyczne wobec agresorów.
Dość już mam wycieraia sobie gęby przed agresorem i wysłuchiwania że ktoś z Was miała dużo surowca "...to sobie poleciałem i o surowce trzeba dbać..." albo "...naucz ich robić FSy...". Później świecę czy to ja czy Lestat, Flegmiasty, CDJ czy ktokolwiek inny i musi prowadzić głupie, nikomu niepotrzebne rozmowy.
:!:KONIEC:!:
Więc żeby było jasne - jeśli zobaczę jakieś RW o stratach surowca na planecie na której nie było ADEKWATNEJ obrony, będę takie posty kasował bez zagłębiania się w szczegóły. Jak ktoś jest Św.Mikołajem to niech rozdaje surowce. NIE OBCHODZI MNIE TO
jako przykład podam RW Magnusa Magneto - kupa surowca a ochrona - niech sobie każdy sprawdzi.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Elanor
Gość Honorowy
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Detroit USA
|
Wysłany: Nie 20:53, 15 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Popieram,
Trzeba zrozumiec ze 90 procent tej gry to walka o surowce tak??
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|